SKRIVET: 2010-05-31, kl 22:15:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stora

Vet nu tror ni förmodligen att hästen heter STORA som den låter. Men utalas Ståra typ. Men iallafall det var inte det jag tänkte säga haha.

Red på henne idag (min plutt fortfarande halt). Gick hyfsat. Hon är så jäkla stark så det gäller att inte bli stark tillbaka för då blir det bara dragkamp. Hon gick bäst på slutet. Då jag inte hade något i handen alls, vilket jag strävar efter hela passet. Hon är roligt att rida när det går, haha. Nej men jag är nöjd typ tredje gången jag rider på henne. Bara att fortsätta kämpa på!

(hitta tyvärr ingen bild)

SKRIVET: 2010-05-30, kl 22:47:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

GULLE!

SKRIVET: 2010-05-30, kl 22:29:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

"Vila" idag

Idag blev det "vila" från stallet. Eller hur man ska säga, eftersom det är morsdag så kunde mamma inte skjutsa ut mig och det är krångligt att ta sig ut med bussar på en söndag. Sen hade jag en tid att passa. Men iallafall, det blev Grönan med Emma istället.

Min vecka ser ut så här annars:
Måndag: Rider i Vällingby
Tisdag: Rider WE tillsammans med Emma på Fury
Onsdag: Typ till Emmas bal
Torsdag: Hopptränar lite på Fury för Daniel
Fredag: Rider i vällingby
Lördag: Vet inte riktigt än
Söndag: Kanske Pay n Jump på Fury

SKRIVET: 2010-05-29, kl 17:37:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Färingsö idag

Idag så tävlade Emma på Färingsö. 90 och 1m. 90 gick kanon bra, som vanligt. Medans 1m gick mindre bra. Men inte så roligt när det börjar spö regna precis när man får start signal haha. Men jag tycker att de var duktiga ändå! Som de alltid är haha.







SKRIVET: 2010-05-28, kl 17:03:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på kommentarer.


Till Michelle: Yes det är Chess. Jag red på Pigge, tillsammans med Ida och Chess =)


Till Cornelia: Hehe, ja kan kan nog ha vart trött. Typiskt honom att "leka" trött innan man ska ut. Jag har ridit sen jag var 4 alltså snart 13 år. Nej jag har inte egen häst (vill ha) men jag rider andras hästar och ridskola =)

SKRIVET: 2010-05-28, kl 16:56:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet sen Emma

Är typ hemma ett litet tag mellan landar sen ska jag iväg igen. Det blir först Vällingbystallet, lektion. Sen blir det att jag drar hem till Emma eftersom det är tävling imorgon. Roligt att åka iväg på tävling, eftersom jag åker med roliga personer. Men det är så tidigt, haha. Det är borde vara olagligt att gå upp vid typ 4-5 haha. Men men, det ska bli roligt!

Bloggar imorgon eller ikväll.

SKRIVET: 2010-05-27, kl 22:07:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bli frisk..

Bli frisk gumman..!

SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:47:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Foto: Emma knas

Okej, måste säga en sak. Sitter som jag gör på bilderna för att det är som sagt SVÅRT att rida barbacka på Emmas polle. Man får inte komma i obalans en sekund typ. Fick bättre balans när jag satt så, så därför sitter jag så. Så ingen behöver komentera det. Plus att det är första gången jag rider "seriöst" barbacka på honom!





SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:37:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlåt...

... för att jag har haft typ latjo lajban på bloggen. Men jag och Emma dampade lite på msn. Men hade faksit tänkt att slänga in lite fler bilder från gårdagen när jag red Pijano. Sen ska jag svara på komentarer. Sen ska jag inte inläggs bomba något mer idag iallafall haha. Eller jo, det kommer bilder & text från i måndags.

SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:35:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

EMMA ÄR EN NÖRD!

VÄRLDENS BÄSTA!

Då försöker vi igen då, så jag inte får tillbaka på något fult, efter som tönten aldrig är nöjd!

SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:33:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3


VÄRLDENS BÄSTA!

så nu har jag hämnats din tönt!

SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:22:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klockren

HAHA! Detta är nog den ända bilden jag har när jag flyger av. Måste säga att jag aldrig trillade av på den där ponnyn. Var just då. När hästen till höger Chess, for förbi i fullgalopp och jag galopperade på halv långa tyglar. Då flög jag lite haha, men höll faktist kvar!

SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:06:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Innan jag kände Emma

Nu ska ni få se något lite komiskt. När jag hade lärt känna Emma så kollade jag igenom mina bilder från Skutan tiden. Gissa vem jag såg då, jo Emma såklart haha. Då har jag fotat henne utan att jag visste de. Så bara för att så slänger jag upp några bilder på Emma och Chamir (stavning?) när de hopptävlade på skutan.

Ska jag vara ärlig så hade jag inte en blekaste vem hon var. Hade typ hört hennes namn en gång men typ aldrig sett henne på bild eller något. Och hennes första tanke om mig va typ "Jävla snobb". Så bra början, haha.



SKRIVET: 2010-05-26, kl 22:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury-bus

Bild från när jag red ut i tisdags med Emma och Pijano. Snygg han är , nat!

SKRIVET: 2010-05-26, kl 22:37:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Med Emma i stallet

Idag så red lilla Magda Fury. Så jag hjälpte Emma med Pijano. Hon red i repgrimma och hoppade lite. De var jätteduktiga. Måste säga att jag är stolt att de kommer över när det började närma sig 1m. För er som inte vet är Pijano riktigt svår att rida på barbacka och att hoppa på. Så kombinationen hoppning och barbacka är då inte det lättaste. Så det är grymt duktigt av Emma att klara det, så en eloge till henne.

Efter att hon hade ridit så fick jag testa rida på Pijano i repgrimma. Är väldigt stolt. Klarade det, haha. Skit svårt att hålla balansen. Men i slutet så sänkte han sig iallafall. Så är nöjd. Tack för att jag fick rida Emma!

Nu tycker jag att ni inte ska mobba min "snygga" ridkläder. Var inte meningen att jag skulle rida egentligen. Men blev så ändå. Så mina ridkläder är jätteheta i know.





SKRIVET: 2010-05-26, kl 16:04:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege

Har haft lite kontakt med Weges förra ägare. Jätteroligt måste jag säga att få reda på lite saker om honom. Har fått lite bilder också. Tänkte slänga upp en på bara honom.



Grymt snygg är han iallafall!
Miss you bby!

SKRIVET: 2010-05-26, kl 15:59:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet

Ska gå till tåget snart, sitter kvar i skolan med KK. Ska träffa Emma på tåget så ska vi ut till stallet. Ska typ inte ens rida. Eftersom Daniel inte svarar. Får se annars så är jag med Emma och hjälper henne lite. Men skönt att komma till stallet. Alltid så lungt och behagligt där.

Red i repgrimma igår. Har fixat mina fötter så kunde inte rida seriöst. Så red i repgrimma och ett träns utan nosgrimma under eftersom han aldrig gått med repgrimma. Men han var jätteduktig för att vara första gången, lyssnade på start och broms. Så är nöjd med honom.

SKRIVET: 2010-05-24, kl 12:14:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vinterbilder på Emma och Pijano

Har inget att göra, har precis kommit hem från sjukhuset. Kan inte göra så mycket, så blev datorn. Så slänger in några bilder som jag fotade på Emma och Pijano när de rejsade på åkern i vintras. Den dagen va helt underbar. Grymt väder och en jäkla massa snö. Inte för att jag saknar snön någon stans haha.









SKRIVET: 2010-05-23, kl 14:23:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar

Saknar min lilla kille, vet inte om jag kan rida på tisdag. Måste iallafall ut och pussa på honom, även om jag har kryckor eller ej!

Saknar Emma också jättemycket. Brukar inte vara utan henne så här länge..



<3

SKRIVET: 2010-05-23, kl 14:21:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen

Känner bara så här, ÄNTLIGEN hemma. Haha, är så slut att jag kommer somna vilken sekund som hellst. Visst det var roligt. Men inte lika roligt att sova när det är världens oväder utanför tältet.

De har vart bra reslutat. Det jag vet så på de här två dagarna har Mickis tagit hem 1:a i Trail E, 8:a i Western Riding? och 2:a i Trail E. Carin har tagit hem 1:a i Pleassur (staving) C, 2:a, 3:a och 3:a kommer inte riktigt ihåg vilka klasser. Så det har gått bra för de.


Oliwer i sin otorligt FULA hodd, haha.


Pris utdelning.


Tarzan efter prisutdelning.


Kommer inte ihåg namnet, men en snygg arab/paint häst.


Mollie Carlsson med Pigall


Pigall


Tarzan


Snygg arab, kommer inte ihåg namn.


Slide stopp? eller hur det stavas. UR KASS bild, men coolt att titta på. När killarna hade lite fart.

SKRIVET: 2010-05-22, kl 07:12:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

I bilen

Sitter just nu i bilen tillsammans med Mickis, hennes pappa och Carin. Blev otroligt tidigt i morse. Men är pigg nu tillskillnad från andra i denna bil, som exempel Mickis, nej nej hoooost!

Måste bara säga att hästarna är väldigt fula därbak. Båda har hodd eller vad det heter. Och det är INTE snyggt, haha. Höll på att dö av garv när jag såg Oliwer i den.



Både Carin och Mickis på bilden. De två i mitten.

Detta blir det sista jag bloggar innan söndag. Så ni får inlägg på söndag då. Ha det bra alla.

SKRIVET: 2010-05-21, kl 21:36:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury i torsdags och onsdags

Red Fury i onsdags och i torsdags. I onsdags så gymnastik hoppade vi lite han vad såå duktig. Hoppade tre stuts på medellinjen. Vilket han typ aldrig gjort han var otroligt duktig. Är jättestolt över min duktiga lilla ponny. Kändes bra. Han var framåt ibland haha. Men är jättenöjd med honom.

I trosdags så följde mamma och Evve med mig ut till stallet. Skrittade ut barbacka medans de gick med. Det var trevligt och OTROLIGT varmt. Han gick där snällt tills det kom något läskigt då skulle han leka hingst lillen. Haha, men han var duktig som vanligt. Tack för att ni följde med.


Foto: Angelica

SKRIVET: 2010-05-21, kl 21:27:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Iväg imorgon

Imorgon så ska jag iväg med Mickis och Carin till nyköping på någon cup. Haha vet inte riktigt vad det är. Är iallafall hästskötare till de båda. Trevligt att träffa de iallafall. Har inte träffat Mickis på år, och aldrig träffat Carin så blir nog jättebra det här. Jag HATAR spindlar så hoppas det inte kommer några spindlar in i vårt tält, för då DÖÖÖR jag!

Jag bloggar efter jag har haft mitt prov i Grönt Kort på söndag, önska mig lycka till? Lite nervös faktist, hoppas jag klara det. Alla säger att det är jättelätt så får hoppas på att jag klarar mig.



Dessa hästar ska jag åka med, Oliwer till höger och Tarzan till vänster. Måste bara säga att Oliwer är liiiite speciell när det gäller hantering, tur att jag är van vid honom då.

SKRIVET: 2010-05-21, kl 10:30:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Armé museet och hovstallet

Ja nu kommer den långa historian kort om när vi va och tränade Pijano inför i måndags då han skulle gå på röda mattan.

Börjar med att vi åker in till stan parkerar på Armé museets parkering. Lastar ut och börjar gå med honom. Till stureplan, rigoletto, strandgatan och åt glass och dramaten bla. Sen när vi ska tillbaka så är vår bil inlåst på armé museets parkering. Så ringde vi runt så kom vi till han som har hovstallet så fick vi ställa in honom där medans vi ringde runt. Haha tänka sig vad liten Pijano såg ut bland alla stora hästar haha.

Efter en lång väntan på samtal hit och dit så fick vi tag i en snubbe. Han kom efter ett tag. Så typ tre timmar efter så kunde vi hämta ut Pijano och åka hem haha. Smidigt säger jag bara!



SKRIVET: 2010-05-19, kl 15:27:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pijano i stan



Foto: Jenny

SKRIVET: 2010-05-19, kl 15:25:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Datorn funkar inte..

Bloggar i skolan, för min dator funkar inte... Eller mitt internet funkar inte som sagt. Blir galen! Men ska be brorsan eller någon kolla på den. Någon gång.

Ska ut till Furybus och gymnastik hoppa om typ 30 min tillsammans med världens bästa Emma, love you!
Bloggar imorgon eller ikväll, beror på när jag kommer hem.

SKRIVET: 2010-05-18, kl 10:42:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inlägg ikväll

Det kommer en massa inlägg om de senaste dagarna ikväll!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 21:56:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Internet har damp..

Får skynda mig att skriva innan internet hoppar ut igen. Hinner inte lägga in några bilder då mitt internet har damp... Går inte att göra något innan det hoppar ut och stängs av och då måste man starta om hela datorn. Pappa får fixa det när han kommer hem imorgon, bara så ni vet. Haha!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 00:08:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder

Slänger in lite bilder från olika gånger som jag har fotat. Kommer stå logga på, har tagit de från min hemsida nämligen (som ligger nere). Blir lite olika tävlingbilder, då det har gått lite knas till. Men alla har klarat sig bra!

  

   

Som sagt, både ryttaren och hästen har klarat sig bra alla gångerna!

SKRIVET: 2010-05-15, kl 23:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt allt



Även fast du är borta så är du mitt allt.
Saknar dig varje dag som går.
Min lilla älskling, förlåt för att jag inte sa hejdå.
Du ska veta att jag älskar dig över allt annan ändå, pojken min!
<3

SKRIVET: 2010-05-15, kl 23:42:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Galen dag

Kommer en massa bilder från dagen idag, orkar inte riktigt nu. Eftersom det vart en galen dag haha. Så kommer text och bilder om dagen imorgon. Två ord:

Stan och Hovstallet

Galet iallafall, men något man aldrig kommer att glömma!
Sen som jag har lovat, så kommer det en massa bilder på Wege imorgon också.



(förklaring till bilden kommer haha..)

Godnatt alla nära och kära!

SKRIVET: 2010-05-15, kl 00:19:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Porträtt bilder

Foto: Emma

SKRIVET: 2010-05-14, kl 23:56:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dressyr och skogen idag

Dressyrtränade idag, gick inte bra alls. Han var jättetrött. Och vägrade typ att gå framåt. Men men, han har gått ganska mycket nu så pressade han inte så mycket. Sen skrittade vi bara ut, tog lite bilder och hade det allmänt mysigt. Så det var mysigt ändå, även fast han hade kunnat prestera lite bättre på volten!

Sen måste jag säga att jag red riktigt kasst idag också, jag hade kunnat göra bättre ifrån mig. Så det är mycket mitt fel. Men det största va att han var trött.





Foto; Emma

SKRIVET: 2010-05-14, kl 14:09:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hästar i stallet

Tänkte slänga upp lite snabbt på de andra hästarna i stallet, kan dok inte namnen så bra så ni får bara bilder!



Unghingstarna



Dräktigt sto





Fölis



Fölis mamma






Emmas favorit föl, hah.



Fölets mamma



Finns fler hästar men han inte riktigt fota de, men här är några!

SKRIVET: 2010-05-14, kl 13:34:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pijano och Emma

Igår så red jag inte på Fury-bus. Han skulle gå med Daniels syssling. Så jag hängde med ut och fotade Emma och Pijano när de hoppade! De car grymt duktiga och det blev faktist bra bilder.

Sen fick faktist jag rida lite, tack Emma! Det var otroligtroligt.

Men nu kommer det lite bilder då!



SKRIVET: 2010-05-13, kl 22:40:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Emma

Siiter hemma hos Emma. Vi ska ut nu, men jag bloggar om dagen och bilder kommer senare. Blev inga inlägg igår eftersom jag var sjuk.. Slänger in någon bild så länge!


Foto; Anna i stallet :)

SKRIVET: 2010-05-11, kl 11:19:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kim igår

Igår red jag Kim. Min häst är halt igen... Gick inte bra alls. Gick bättre mot slutet iallafall. Men är inte nöjd för fem öre. Red som en kratta. Sen hade jag världens huvudvärk också. Men roligt att rida honom , har bara ridit honom en gång innan.



Hade ingen anna bild så blev en bild på Kim och Sofia.

SKRIVET: 2010-05-11, kl 11:16:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet idag

Ska ut till stallet med världens bästa Emma! Ska bli otroligt skönt, ap härligt väder också. Så det blir extra trevligt. Saknar min lille plutt också. Har inte träffat bebisen sen i lördags. Så ska bli roligt att sitta på hans rygg igen, saknar det..!

SKRIVET: 2010-05-11, kl 10:52:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack!

Äntligen någon som förstår mig. Tack så jättemycket!



Älskar dig plutten, du är det bästa som har hänt mig!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 22:24:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

No words

Your my angel, i love you so much!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 22:15:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Videoinlägg!

MOBBAS INTE!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 19:35:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grönt kortkus del 2/4

Kurs idag med då, gick TR och lite så. Kollade på en film, känner mig inte så mycket klokare då jag visste typ allt hon sa. Men gångerna är ju obliatoriska så det är bara att gå dit med ett leende på läpparna så blir allt bättre!

Innan kursen gick jag till min älskling och myste lite med henne. Hon är så go och glad när jag kommer in. Slickar på min hand och är allmänt trevlig (vilket hon inte va förut). Så kärlek till henne! <3

SKRIVET: 2010-05-09, kl 11:30:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar till Fanny

Först skulle jag vilja fråga vad har du för kamera? Jag kan svara på denna kommentar hur jag gör med min. Sen kan jag ställa in andras kameror också. Men med min då en Canon 400D så brukar jag mest fota på inställningen M. Sen ISO brukar jag ha på 800-1600. Helst 800 eftersom det blir lite brusigare med 1600. På bländaren så har jag på ungefär F5.6 ibland lägre. På slutar tiden har jag 1/125 ibland högre/lägre. Detta beror också på vilken färg på häst du fotar. Just på Pijano som jag fotade har jag lite högre, då han är skimmel och blir ljusare. Sen står det WB på min kamera där jag kan ställa in min vit balans och där ställer jag in efter väder och så. Men igår hade jag på egen.

Kan inte förklara så mycket bättre, undrar du något mer om något mer så får du kommentera igen så ska jag försöka svara så gott jag kan!
Kram

SKRIVET: 2010-05-09, kl 11:22:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fler bilder från dressyrträning

Nu kommer lite mer bilder från dressyrträningen i torsdags.









Foto: Emma

SKRIVET: 2010-05-09, kl 11:13:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hopp/styrketräning igår

Efter att jag hade vart med Emma på Erik Berggren träning så hoppade jag själv för Daniel. Både jag och ponnyn va trött så det gick inte så bra, ehe. Gick bra i början men min energi tar slut så snabbt och sen bara dör jag. Och på Fury måste man rida varje steg. Han är lite lat utav sig. Men är nöjd med honom ändå. Han har gått mer än vad han brukade göra innan jag började rida honom. Så han var duktig!





Foto: Emma

SKRIVET: 2010-05-07, kl 23:18:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Farligt med hästar?

Ibland förstår jag inte riktigt varför vissa människor påstår att hästar är farliga. Alla har ju hört uttrycket "bits fram sparkas bak". Men om man kolla på bilderna så kan jag förstå varför man tycker att hästar är farliga haha. Inte för att jag bryr mig så mycket skulle aldrig sluta för att jag tyckte det var farligt!


Detta är två "små" insidenter som har hänt mig.

 

Den översta bilden så blev jag träffad när en häst stegrade och va på väg ner. Kan säga att det kändes och på bilden håller blåtiran på att läka. Va blå runt hela ögat innan och svullen som bara den. Nu när jag tänker på det så skrattar jag nästan åt det. Hur kan jag vara så dum att jag inte flyttar på mig?

 

Andra är inte direkt när jag ridit, utan i stallet. Men det gjorde så jag inte kunde rida på hela sommaren typ, SUCK...!

SKRIVET: 2010-05-07, kl 22:49:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Favorit bilder

Hade tänkt att visa några av mina favorit bilder, först hade jag tänkt att visa tre av mina favorit natur bilder. Sen kommer det hästbilder så klart.





Tar så jäkla lång tid att hitta bilder måste jag säga, har över 10.000 bilder på denna dator. Här fick ni två, dok inte de bästa. Men hyfsade iallafall.

SKRIVET: 2010-05-07, kl 10:30:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dressyr igår

Dressyr tränade istället. Då Daniel kände sig sjuk, och behövde vila. Så tränade lite på volten i kanske 30 min, sen skrittade jag ut med Emma och Pijano.

Han börjar gå riktigt bra i dressyren. Länge sen jag tränade dressyr så det kändes jättebra. Något lat, men fick bättre bjudning sen. Så är nöjd med honom!



Foto: Emma

SKRIVET: 2010-05-06, kl 11:42:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

-



Om jag ska svara på denna kommentar. Vill jag att du visar dig icke anonym är du jättesnäll. Om du inte vill skriva det på bloggen så får du väl mejla mig på [email protected] :)

SKRIVET: 2010-05-06, kl 11:38:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury idag

Blev inställt idag p.ga. för lite anmälda. Så jag hoppar hemma istället för Daniel. Så ska bara vänta på att Emma slutar skolan sen ska vi ut!

SKRIVET: 2010-05-06, kl 11:38:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fuly igår

Igår så va jag ute hos Fuly tillsammans med Emma. Vi skrittade ut någon ny väg, Daniel skrittade med oss på hans knasiga häst. Jag red barbacka. Vi skrittade över en åker sen in i skogen, sen var den upp och ner längs hela vägen. Sen kom vi till ett dike, Daniels häst hoppade som en kråka, Pijano hoppade som en kråka. Sen vänder sig båda om för att se när jag hoppar, för de hoppades på att jag skulle flyga av eftersom jag inte hade någon sadel. HAHA, då klampar Fury rätt igenom. Gud vad jag skrattade, och rätt åt Daniel och Emma!

Sen skrittade vi vem, jag lämnade Fury sen hoppade Emma på banan. Så jag fotade lite med min digitalkamera inga bra bilder... Men slänger upp en ändå!

SKRIVET: 2010-05-06, kl 11:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vetra i måndags

I måndags så red jag på lilla Vetra. Hon var jätte springig och knas i munnen i början. Gick inte alls bra. Hon gjorde lite som hon ville. När vi hade skrittat på långa tyglar och skulle börja galoppera så lossnade allt. Hon gick som en klocka. Jag som gör ryttarmissar som vanligt.. Men när jag verkligen tänker på att vrida om mina händer, räta på mig och rida med sätet så går det grymt bra. När vi skulle trava av hade hon ett jättebra tempo och blev otroligt lång och låg.

När det gick så bra på slutet tänkte jag inte alls på att det hade gått dåligt i början. Så är nöjd med ponnyn! Hon är så duktig hon, älsklingen!





Kärlek till ponnyn <3

SKRIVET: 2010-05-05, kl 12:57:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Från Terrängen

Bild från när jag hoppade Terräng i lördags på lilla Vedträ!
(har väst därför jag ser knas ut..)



Foto: Amalia

SKRIVET: 2010-05-04, kl 14:56:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut till Furybus

Om typ en timme ska man ut till Fury-bus med världens bästa Emma! Ska träna lite på rakbanan. Bara så att han får hålla igång lite tills torsdag. Ska ta det väldigt lungt eftersom jag svimmade eller vad jag gjorde idag i skolan. Kändes som jag gjorde det men jag var medveten... Skit skumt. Så blir en lugn ridtur idag så jag inte trillar av eller något.

Ska bli skönt att få komma ut till stallet med världens bästa Emma. Kan verkligen ta det lungt då. Kan verkligen vara mig själv, vilket är så himla skönt.

Kärlekt till hästarna och Emma!

SKRIVET: 2010-05-03, kl 17:39:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege

Förlåt om det är mycket om Wege. Men jag känner att det är det ända sättet att få honom levande inom mig fortfarande. Saknar honom verkligen. Han tog mitt hjärta och fyllde det med kärlek. Och nu har han bara försvunnit och jag fick inte ens säga hejdå. Fattar verkligen inte att du är borta... Sen kan man knappt hälsa på dig heller. Måste fixa så jag kan få se dig en gång till. Saknar dig verkligen!

Jag blir full med gråt varje gång jag ser en bild med dig. Vill bara skrika att jag saknar dig SOM FAAN!





Snälla låt mig få träffa dig en sista gång det är det ändå jag önskar....

SKRIVET: 2010-05-03, kl 17:30:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury i hagen

Sista "bild-bomben" och detta blir på bus ponnyn i hagen. Tog de typ precis innan vi skulle åka hem. Så här kommer det lite bilder på snyggot!







Älskar min lille plutt...

SKRIVET: 2010-05-03, kl 17:09:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Självutlösare

Känner att det är mycket bilder nu, haha men det blev mycket bra bilder igår. Men nu hade jag tänkt att lägga upp de som vi tog med självutlösaren på mig, Emma och Pijano. De blev jättegulliga så de måste jag bara lägga ut. Det var faktist Emma som kom på den smarta idén att göra så, så ni får tacka henne haha.

Men i alla fall här kommer lite bilder som vi tog då!









Dessa bilder är REN kärlek. Måste jag få säga. Detta kommer från mitt hjärta. Denna dag denna stund var den lyckligaste stunden i mitt liv. Det är verkligen REN KÄRLEK!

SKRIVET: 2010-05-03, kl 16:58:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fotade E & P

Igår efter jag hade ridit min plutt så följde jag med Emma och Pijano ut när de skulle leka lite i skogen. Så jag fotade lite bilder på de. Hade tänkt att slänga upp några.







Måste säga att det var det härligaste foto vädret på länge! Färgerna fick grym färg, några lite för ljusa men orkade inte redigera så ni får stå ut med det. Sen är det ju världens bästa par, så då blev det änu bättre. Nej men det var verkligen jätte härligt!

SKRIVET: 2010-05-02, kl 22:49:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury skitar ner sig...

Klart han ska skita ner sig. Haha men jag får skylla mig själv han fick ett litet bad innan han gick ut. Han var lite svettig. Kolla snyggt han rullar sig då hehe.







Ren han blev då haha, nackdelen med att ha skimmel. Även fast han har grå i sig.

SKRIVET: 2010-05-02, kl 22:37:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hoppning idag

Hoppade på Fury-bus idag. Han var GRYMT duktig. Är otroligt nöjd. Värsta farten i honom idag också. När jag skulle fatta galopp började han studsa som en tok på stället och hålla på. Jag satt typ och as garva. För Daniel skrek typ "Så där ska det se ut, äntligen lite fart" eller något. Så en liten tok ponny.

Fick till otroligt bra språng idag. Han hoppade bra med hela kroppen. Vilket han inte brukar göra. Han brukar kasta sig som en katt över. Men idag hade han en otroligt bra galopp och då hoppade han bra. Så är jättenöjd med honom idag. Han var så duktig min lilla plutt.

KÄRLEK TILL DAGENS FOTO VÄDER!










La honom lite knas på hindret så klappade honom... Fel jag vet, men han var duktig!





Foto: Emma Csendes

SKRIVET: 2010-05-02, kl 22:25:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder kommer

Kommer bilder och text från dagens ridpass i nästa inlägg. Tar emot de från Emma!


Foto; Jag
Har lärt han sitt, haha. Nä bara skämta. Han rullade sig så klart!

SKRIVET: 2010-05-02, kl 22:20:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan..

Måndag: Skola och rida i Vällingby.
Tisdag: Skola och rida i Sigtuna.
Onsdag: Skola och rida i Sigtuna (kanske).
Torsdag: LEDIGT :D tävla på Fury (pay and jump)
Fredag: LEDIGT :D rida i Vällingby
Lördag: Erik Berggren träning med Emma och Lady Gaga på kvällen.
Söndag: Grönt kort kurs 15.00

Mycket häst denna vecka, men det är så vi gillar det. Haha!

SKRIVET: 2010-05-02, kl 21:53:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt namn

Min ridlärare är knäpp, igår på startlistorna till Terrängen stod det:
Felicia Forrest
Vedträ

Haha så tråkig. Så nu har hon sagt att hon ska börja kalla mig Forrest, med två R.
Man fick sig dagens skratt iallafall.

SKRIVET: 2010-05-02, kl 13:20:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från igår

Vet att jag ser tjock ut, men är bara för att jag va tvungen att ha väst..






Foto: Elin

SKRIVET: 2010-05-02, kl 12:49:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

GRATTIS!

Grattis till Emma och Pijano som placerade sig två i LA:4 igår. Otroligt roligt att det gick så otroligt bra. Eftersom jag vet hur han är. Så ett stort Grattis till er :D

SKRIVET: 2010-05-01, kl 19:00:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Terrängritt på Vetra

Idag så red jag terrängritt på Vetra. Va tyå 34 hinder eller något. På framridningen va hon otrolig faktist. Kändes jättefin i handen. Hon var pigg men sprang inte hela tiden. Så då var hon fin. När vi hoppade blev hon lite halvt galen haha. Hon blev över glad och sprang och letade hinder efter ett tag. På de två nästsista hindrena höll jag in henne ganska mycket för hon hade legat på som bara den hela ritten. Då tänkte hon inte på något annat än att hon skulle få springa fortare så hon spränger de två näst sista hindren, haha. Sen gasade jag på sista så det blev ett bra hopp.

Hon var verkligen otroligt duktig idag. Man märker att hon älskar att hoppa för hon blir gaalen.