SKRIVET: 2010-07-30, kl 00:18:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skitponny

Lilla skit ponnyn trampade på mig här om dagen, så min stortå är lite mörbultat. Vägrade att flytta på sig gjorde han också. Men vad ska man göra han är fortfarande bara en häst, går inte direkt att ge han utegångsförbud haha. Jag bara skämta, älskar honom ändå..!



Ska bli skönt att komma ut till honom imorgon, att bara sitta på hans rygg!

SKRIVET: 2010-07-30, kl 00:14:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar henne


Saknar henne nu när hon har gått på bete typ hela sommaren. Ska bli skönt att snart få träffa lilltjejen igen!

SKRIVET: 2010-07-28, kl 00:38:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury idag

Red Fury idag, skrittade ut eftersom han sätts igång. Snart redo för lite trav och så. Han var helt knäpp i bollen idag. Eftersom jag inte red idag. Sen använder han "jag är en söööt liten ponny och får därför göra vaad jag vill". Blir lite smått galen på ponnyn då.

Men han skötte sig faktist väldigt bra efter ett tag, så lite nöjd får jag vara iallafall. Älskar lillskiten ändå! <3

SKRIVET: 2010-07-28, kl 00:36:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thiland mysigt

Det var så härligt i Thiland när vi red på stranden, var bara tvungen att lägga upp lite bilder. Kan lägga upp lite bättre bilder från min egen dator sen (är inne på syrrans då min är störd..)




Som sagt kommer lite fler bilder sen då =)

SKRIVET: 2010-07-27, kl 13:07:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Typiskt mig

Måste bara säga att det är lite typiskt mig att ha knasiga ridkläder.. Förutom när jag rider på Vällingby då. Men på de andra hästarna, antingen är det för kallt, för varmt eller så har jag glömt ridkläder.

Några exempel då:

När jag hoppade Pijano för ett tag sen, Emma diggade inte riktigt mina ridkläder då haha.


När jag red på Swingen förut med Mickis.



När jag rider ut på Fury när det är APP varmt!

SKRIVET: 2010-07-26, kl 22:25:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vi fyra!

Hittade lite bilder från hmm... Det kommer jag inte ihåg, men det var någon gång då jag och Emma skrittade ut/hon fram tillsammans. Lite härliga sommar bilder kommer här.




HAVREMOPPE!







Sötaste av de alla!
Foto: Issi tror jag?

SKRIVET: 2010-07-26, kl 22:10:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt updatering

Jag vet otroligt dålig updatering, men blir så eftersom jag är i stallet och typ aldrig hemma. Rider på Fury just nu, han håller på att sättas igång igen nu. Skritt i någon timma varje gång, roligt även fast det bara är skritt.

Sen så har jag fått rida på Pijano lite, tack så jättemycket Emma. Red lite dressyr en dag (en av hans cpdagar) satt typ där och skrattade och sa "Kolla vad fint han hoppar". Sen hoppade jag faktist lite dagen efter jätteroligt. Som sagt tack Emma!

Ska försöka hålla bättre updaterning!

SKRIVET: 2010-07-14, kl 00:02:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury idag

Red Fury idag. Emma gick med, otroligt mycket insekter var det. Och killen hade dampryck ganska ofta. Typiskt mig att utmana ödet och rida barbacka också, men det är skönare. Han är så jäkla rund nu också.


Trött ponny i stallet


SKRIVET: 2010-07-13, kl 22:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury

Första gången jag fick sitta på hans rygg efter att han var vilat. Det var en sådan underbar känsla. Kan inte riktigt beskriva. Det kändes bara helt rätt!

Har saknat att sitta på dig gubben.

SKRIVET: 2010-07-13, kl 21:32:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Borta

Jag har vart och sovit borta mycket nu eller så har jag inte haft tid med datorn. Så därför jag inte har updaterat på länge. Men det kommer inlägg alltsom jag hinner samtidigt som jag städar packar och ska duscha. Men det kommer jag lovar!

SKRIVET: 2010-07-08, kl 01:45:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emma bloggaaar!

Filla sover.. hehe. Men tänkte bara säga att hon inte kommer uppdatera förrän typ på fredag, för vi ska till Värmdö - pardeeeejjjjjj, nej.. skoja bara hihi! Men ah, idag har hon ridit Furybus, äntligen! Och tränat med min pålle från marken också! Massa bilder finns, meen, det kommer senare!


En bild från idaaag, som jag fotat!

Puss och hej! /Emma

SKRIVET: 2010-07-06, kl 23:26:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege

Nu kommer Weges och min historia så förkortat jag kan.

Det började med att jag var med ut till Emma och Pijano (kände henne inte alls då). Sen pratade vi mycket på msn och så. Sen så sa hon att hon tycke att jag skulle provrida Wege så hon och jag skulle kunna börja rida tillsammans. Jag tyckte det lät roligt så jag testade. Jag gillade honom inte alls. Visst han var mycket snäll mot mig men gillade honom inte.


(såg typ ut så här hela tiden, första gången jag satt på honom..)

Men jag är inte en sån som ger upp så jag fortsatte. Red honom väldigt mycket för Emma faktist. Hon kände honom så pass bra så jag red för henne. Efter bara några gånger så klickade vi. Han började slappna av mer, jag började hitta hans knappar. Jag började helt enkelt gilla honom.



Började så smått som hitta de flesta av hans knappar. Började sen träna för Eva tillsammans med Emma. Det var otroligt roligt. Efter ett tag fick han också en ny sadel så man kunde börja träna lite mer på allvar. Fortsatte träna för Eva med Emma. Hoppade några gånger med honom, vilket var det roligaste jag gjort i hela mitt liv!


(bland de första gångerna jag red i den nya sadeln)

Försatte på att träna och träna. Varierade med att rida ut också så klart. Han blev OTROLIGT fin. Hade en ökad trav som slog de flestas. Bara det att den inte var riktigt tränad helt. Han inte riktigt träna upp den. Han var otroligt fin. Sen blir han skadad. Och behöver stå jättelänge. Var ute och gick promenader med honom.





Sen fick Sofie (som ägde honom) för sig att han skulle säljas. Så sen försvann han en dag.. Tänker inte nämna hela historien här. De som bör veta vet om det. Saknar honom varje dag som går iallafall.

Kommer ihåg sista gången jag satt på hans rygg. Vi bråkade typ igenom hela ridpasset han VÄGRADE att lyssna på mig.. Men jag kan inte vara arg på honom så han fick miljoner pussar innan jag åkte hem. Hade jag vetat att det var sista gången hade jag sagt hejdå.







Jag kommer alltid älska dig killen, du finns alltid kvar inom mig!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 14:26:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut till stallet

Ska senare i eftermiddag ut till stallet med Emma och hennes mamma. Eva ska ut och rida lite sen ska Emma rida. Så ska fota lite bilder på henne. Får se om vi kanske åker och badar innan. Beror på om vi är badkrukor eller inte haha.

Så länge får ni några gamla bilder på Emma och Pijano som jag fotade på hagbyholm när det bar värsta dimman ute.







Snyggingar! Bara det att han är jättetunn ju?! Är är otroligt mycket biffigare nu, blev förvånad när jag kollade igenom bilderna haha!

SKRIVET: 2010-07-05, kl 21:46:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege

Mitt internet fick en av sina vanliga damp ryck igår, så han inte riktigt blogga mer än ett inlägg. Inlägget om Wege kommer, ska bara få mitt internet att fixa sig (sitter vi emmas dator).



Fick bli en bild på Emma och Wege, orkade inte leta igenom hennes 1000000 bilder hah.

SKRIVET: 2010-07-04, kl 22:57:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggar jag följer

Jag har inte speciellt många bloggar jag följer dagligen. Kollar runt på väldigt många bloggar, men de jag följer så gott som varje dag är:

www.pijano.blogg.se
Alltså världens bästa Emma och Pijano.



Så ni som inte redan kollar in hennes blogg tycker jag ska göra det. För det är det värt!


www.majckis.blogg.se

Där hittar man Mickis och Oliwer (pelefanten)



www.absolutariel.blogg.se
Där har vi Sofia och hennes hästliv, exempel tillsammans med Ariel



Är typ bara dessa bloggar jag läser dagligen som sagt. Sen läser jag en massa andra ibland när jag har tid.

SKRIVET: 2010-07-04, kl 22:15:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen då

Då har man kommit hem igen då, skönt som bara den att vara hemma igen. Eftersom jag ligger efter lite med bloggandet så hade jag tänkt att ta igen det nu med lite inlägg. Hade tänkt att skriva om:
  • Wege
  • Spirre
  • Vilka bloggar jag läser regelbundet
  • Sen kanske jag nämner lite om Zamena

    Men får se hur mycket jag hinner, så får väl sätta igång!